Home » Uitvoerend drummer » studio drummer

 

Als studiodrummer heb ik een geheel eigen sound. Ik kan me dienstbaar opstellen als dat nodig is, maar hou er ook van om mijn eigen style  op een nummer te plaatsen . Mijn stijl is sterk gevormd door mijn ervaringen bij projecten en bands, en door mijn verschillende drumcertificaten en opleiding als Music Producer.

 

Ben jij benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen? Ik ben flexibel, en graag jouw studiodrummer voor zowel één track als ook voor een heel album. Neem gerust contact met mij op!

 

 

Hoe ik te werk ga
 

Stap 1
Alles wat ik nodig heb, is een opname van je nummer, zodat tempo, vorm, feel en groove duidelijk zijn. Je kan me ook losse sporen toesturen. Mocht je zelf al iets geprobeerd hebben met digitale drums, heb ik deze liever apart in een los spoor erbij. Bij ontvangst luister ik het nummer door en maken we een afspraak over de prijs.


Stap 2
Vervolgens neem ik de drumtrack op en stuur ik je een mp3 toe met de drumpartij van jouw nummer. Ik neem hier graag de tijd voor, zodat de drumpartij zo goed mogelijk wordt. Meestal heb ik een drumpartij binnen 24 uur klaar.


Stap 3
Mocht je graag iets veranderd hebben, dan kan je dat in deze stap aangeven.


Stap 4

De veranderingen worden aangepast en ik stuur je een verbeterde versie in mp3 toe.


Stap 5
Nadat je akkoord bent gegaan stuur ik je de losse sporen en de factuur toe.

 

 

Op afstand of op locatie

Op afstand kan ik het nummer bij mij in de studio inspelen en jou de losse drumsporen toesturen. Hiervoor heb ik wel je nummer in een mp3 of wav-file nodig, die je me per mail mag toesturen. Ik kan ook bij jou in de studio komen om de drumpartij op te nemen. In dat geval is het ook fijn om alvast de compositie van te voren te krijgen.

 

 

 

Certificaat Studiodrums
PDF – 1.6 MB 14 downloads

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.