Drumlessen Geertruidenberg

Les wijze:
Er is altijd sprake van privéles. Hierdoor krijgt de leerling 100% individuele aandacht. De lesstof sluit hiermee optimaal aan bij het niveau en de interesse van de leerling. De leerling wordt niet afgeleid en er ontstaat veel ruimte voor het opbouwen van een goede band tussen leerling en docent. Het is toegestaan voor een van de ouders/verzorgers van de leerling om de les bij te wonen.

Les systeem:
De 40 lesweken van schooljaar zijn verdeeld over 4 kwartalen. U kunt per kwartaal bekijken of u of uw kind de lessen wilt voortzetten. U bent daarmee niet verplicht om een volledig schooljaar vooruit te betalen. Graag van te voren aangeven of u voor een jaar of kwartaal betaling gaat.

Benodigdheden:

Voor de drum lessen zult u ook verschillende benodigdheden aan moeten schaffen. Deze benodigdheden zijn nodig om de les zo goed en professioneel mogelijk te kunnen voortzetten.

Lesboeken: (dit zal door de leraar aangegeven worden voor welke u nodig heeft)

Drumstokken:

gehoorbescherming: (optioneel)

 

Tarieven:


Tarieven voor 20 minuten 

Per les : €20.00
Kwartaal pakket : €175.00
Starters pakket : €225.00


Tarieven voor 30 minuten :
Per les : €22.50
Kwartaal pakket : €200.00
Starters pakket : €250.00


tarieven zijn exclusief BTW. Leerlingen tot 21 jaar zijn vrijgesteld van btw Betaling: De factuur dient
binnen 14 dagen na ontvangst voldaan te zijn d.m.v een bankoverschrijving onder vermelding van
het factuurnummer.

 

Deze benodigdheden kunt u bij de les aanschaffen. Er zijn drumstokken in verschillende maten aanwezig en alle boeken worden door de leraar besteld , zodat er geen verwarring komt in de verschillende lesboeken.

 

Drum les omgeving Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Made

 

Een bijdrage voor de drumles van uw kind?

Komt u uit de gemeente Geertruidenberg en u heeft geen of weinig inkomen en kunt de sport, hobby of schooluitjes van uw kind niet betalen. U kunt dan een bijdrage aanvragen bij de gemeente. Dit heet Kindregeling.

Heeft u via de gemeente een toekenning gekregen? Dan kunt u op deze website het aanbod zien en het geld dat u kunt besteden.  Ook JD Drums bied zich voor die mogelijkheid aan! Je ontvangt maar liefst €25.- korting op jou 10 lessen pakket (lessen van 30 minuten)

 


Wil jij ook op drumles?

Stuur dan een bericht of bel!

Inschrijf Formulier / Algemene voorwaarden
558 downloads
Les Rooster 2021 2022
552 downloads
Rating: 3.6666666666667 sterren
9 stemmen