Over Mij

 

Mijn naam is Jasper Domenie 

De passie voor drummen/ muziek maken is begonnen toen ik 6 jaar was. Ik haalde alle pannen uit de kast en maakte mijn eigen drumstel. Door die reden ben ik 12 jaar lessen gaan volgen bij een muziekschool. Naar 12 jaar les te hebben gevolgd en mijn eigen sound te hebben gecreëerd ben ik gestopt bij de muziekschool en mijn eigen weg in gegaan. Ik volg tot op de dag van vandaag nog steeds drum les maar dan bij verschillende drummers die allemaal een eigen style / techniek hebben om te drummen, hierdoor heb ik al 18 jaar drum ervaring opgedaan.Doordat ik in verschillende bands heb gespeeld en ook verschillende muziek stylen heb gespeeld is er podium ervaring en ervaring op alle soorten stylen.(rock - reggae - jazz - funk - etc.)

Ik ben sinds kort ook gestart met de opleiding Music Producer hierdoor leer ik ook alles over het maken van muziek en het opnemen van muzikanten. Hiernaast volg ik nog losse cursussen gericht op studiodrums. Zo word alle kennis op het gebied van de drums en het opnemen van de drums steeds meer en meer.

 

Ben jij net zo gepassioneerd in drummen of muziek maken? Wil jij graag alles weten over drummen en uiteindelijk in een band spelen met te gekke optredens? Neem dan contact met mij op. Weet jij nou nog niet zeker of drummen wel echt jou ding is? is er natuurlijk altijd een proefles in te plannen.

 

Drumles bij JD Drums

 

JD Drums is sinds 2019 actief in de gemeente Geertruidenberg en omstreken met het leveren van muziek/drumles. De muziek lessen worden bezorgd door Jasper Domenie. “Wat is het verschil met andere muziek scholen? Het verschil tussen mij en anderen muziek scholen is dat er bij JD Drums altijd met veel plezier les word gegeven en genomen. Ook zijn de lessen flexibel, vernieuwend en praktijk gericht. Er is altijd sprake van privéles. Hierdoor krijgt de leerling 100% individuele aandacht. De lesstof sluit hiermee optimaal aan bij het niveau en de interesse van de leerling. De leerling wordt niet afgeleid en er ontstaat veel ruimte voor het opbouwen van een goede band tussen leerling en docent. Het is toegestaan voor een van de ouders/verzorgers van de leerling om de les bij te wonen.”

Op het moment dat je bij Jasper in de les komt voelt u z ich al gelijk thuis. U komt in een ingerichte studio binnen en u kunt tijdens het wachten heerlijk zitten toekijken hoe de leerling les aan het nemen is. Wil jij graag komen drummen bij JD Drums?